Woonboulevard Dordt – Activiteiten

Activiteiten

Het is weer zo ver: Oktober Woonmaand!

Oktober is de maand waarin de temperatuur daalt en we weer meer tijd gaan doorbrengen in huis. Niet zo gek dus dat we het thuis zo gezellig mogelijk willen maken, het interieur willen aanpassen en de kaarsjes aansteken. Er is niets fijner dan thuiskomen in een warm en gezellig huis. Ieder seizoen heeft zijn charme, laat jij ook je interieur met de seizoenen meebewegen?

Oktober is ook de maand waarin wonen centraal staat. Het is dé maand waarin de woonwinkels nieuwe collecties en trends presenteren. Tijdens de Woonmaand kun je een hoop inspiratie opdoen in de winkels op Woonboulevard Dordt. Of het nu een grote verandering is of een kleine, Woonboulevard Dordt heeft alles voor een knus en warm interieur!

Liever eerst nog wat inspiratie opdoen? Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van trends, nieuwe collecties en acties.

WBDR.210420 banners winkels weer open 1402 x 480_01EL

Zien we je gauw?

Vanaf heden zijn de winkels op woonboulevard Dordt weer geopend, zoals vanouds! Uiteraard blijven de winkels de coronarichtlijnen van het RIVM volgen.

Veel van de winkels op Woonboulevard Dordt inspireren je graag met de mooiste woonitems. Bekijk hier welke winkels er gevestigd zijn op de woonboulevard.

Dordt

Een onvergetelijke thuisvakantie!

Breng jij deze vakantie thuis door? Dat kan net zo goed slagen als duizenden kilometers verderop. Een vakantie in en om het huis heeft zo z’n voordelen! Je kunt heerlijk genieten van je eigen omgeving en zo helemaal tot rust komen. Met wat creativiteit haal je het vakantiegevoel naar huis en kun je er een onvergetelijke vakantie van maken.

Hoe je dat doet? Je leest het hier!

WBDR200551 Summer Sale Website 2000x2000_01MS

De Summer Sale is begonnen! ☀️

Kom je ook naar Woonboulevard Dordt? Hier vind je alles om extra te genieten van je huis, tuin en balkon. Dit is hét moment om te profiteren van hoge kortingen. Maak er wat moois van! En als je er toch bent, onze horecagelegenheden zijn weer open voor een lekker kopje koffie, een heerlijke lunch of een diner! Waar wacht je nog op?!  😉

We wensen jullie een hele fijne zomer!

PS: We hanteren natuurlijk nog steeds de maatregelen om gezond te blijven. Meer informatie hierover vind je hier.

WDR191345 Header FB 820x462_01DO

De Winter Sale is van start gegaan!

Tot en met eind januari 2020 is het Winter Sale op Woonboulevard Dordt! Kom langs en geniet van al het voordeel.

Dit is hét moment om de woonboulevard te bezoeken. Je vindt er spectaculaire deals en torenhoge kortingen. Wij hebben alvast een aantal aanbiedingen voor je op een rij gezet!

Klik hier voor de aanbiedingen.