Woonboulevard Dordt – Activiteiten

Activiteiten

WBDR.210420 banners winkels weer open 1402 x 480_01EL

Wij zijn weer open!

Vanaf heden zijn de winkels op woonboulevard Dordt weer geopend zonder afspraak. Wel geldt er een maximum aantal bezoekers per winkel. Ook is het nog steeds mogelijk om een winkelafspraak in te plannen. Uiteraard volgen de winkels de coronarichtlijnen van het RIVM.

Veel van de winkels op Woonboulevard Dordt inspireren je graag met de mooiste woonitems. Bekijk hier welke winkels er gevestigd zijn op de woonboulevard.

Wil je meer informatie of wil je graag een afspraak maken voor jouw bezoek? Neem dan contact op met de betreffende winkel.

Dordt

Een onvergetelijke thuisvakantie!

Breng jij deze vakantie thuis door? Dat kan net zo goed slagen als duizenden kilometers verderop. Een vakantie in en om het huis heeft zo z’n voordelen! Je kunt heerlijk genieten van je eigen omgeving en zo helemaal tot rust komen. Met wat creativiteit haal je het vakantiegevoel naar huis en kun je er een onvergetelijke vakantie van maken.

Hoe je dat doet? Je leest het hier!

WBDR200551 Summer Sale Website 2000x2000_01MS

De Summer Sale is begonnen! ☀️

Kom je ook naar Woonboulevard Dordt? Hier vind je alles om extra te genieten van je huis, tuin en balkon. Dit is hét moment om te profiteren van hoge kortingen. Maak er wat moois van! En als je er toch bent, onze horecagelegenheden zijn weer open voor een lekker kopje koffie, een heerlijke lunch of een diner! Waar wacht je nog op?!  😉

We wensen jullie een hele fijne zomer!

PS: We hanteren natuurlijk nog steeds de maatregelen om gezond te blijven. Meer informatie hierover vind je hier.

WDR191345 Header FB 820x462_01DO

De Winter Sale is van start gegaan!

Tot en met eind januari 2020 is het Winter Sale op Woonboulevard Dordt! Kom langs en geniet van al het voordeel.

Dit is hét moment om de woonboulevard te bezoeken. Je vindt er spectaculaire deals en torenhoge kortingen. Wij hebben alvast een aantal aanbiedingen voor je op een rij gezet!

Klik hier voor de aanbiedingen.

WBDR191163 Social post FB

Black Friday op Woonboulevard Dordt!

Het seizoen voor de feestinkopen barst weer bijna los. Na het succes van vorig jaar trappen we ook dit jaar de feestperiode af met het Black Friday weekend op Woonboulevard Dordt

Het weekend van 29 november t/m 1 december staat de hele woonboulevard geheel in het teken staat van torenhoge kortingen. Profiteer dit hele weekend lang van exclusieve deals en aantrekkelijke acties.

Benieuwd wat de Black Friday acties op Woonboulevard Dordt zijn? Hou deze pagina dan in de gaten! Binnenkort vind je hier alle kortingen op een rij!

WBDR.190059 actie_overzichtbeeld

It’s Spring Time!

Whoehoe! Het is lente!!! Woonboulevard Dordt staat helemaal in het teken van het voorjaar.

Alles voor buiten, maar ook om buiten naar binnen te halen! Nieuwe collecties in de winkels en natuurlijk volop voorjaarsvoordeel!

Op zaterdag 20 april vieren we de lente extra groots door middel van een heuse bungee trampoline op het terrein van de woonboulevard. Een vrolijke kinderactiviteit om letterlijk de zon tegemoet te springen.

Wil je nog meer springen en kans maken op een arrangement bij Jump XL? Doe dan mee aan onze kleurwedstrijd.

Klik hier voor meer informatie.

ROCK8021_wintersale_1x1_hs

WIN, WIN, WINTER SALE OP WOONBOULEVARD DORDT!

Het is Winter Sale op Woonboulevard Dordt. De uitgelegen kans om met een nieuw interieur het nieuwe jaar in te gaan. Pak die kortingen! Van maandag 24 december 2018 t/m donderdag 31 januari 2019 maak je tevens bij elke aankoop kans op een weekendje naar Winterberg voor 2 personen. Tijdens de Winter Sale periode ontvang je in alle winkels op de woonboulevard bij je aankoop een actiekaart met unieke code. Vul je actiecode hier in en doe mee!

De winnaar van deze actie is inmiddels bekend! Lieke de Vink, van harte gefeliciteerd!

ROCK8021 Header Afbeelding activiteitenpagina website 504×504_01KK

Vertrek of je cash back!

De hele maand oktober ontvang je bij elke aankoop een actiekaart met daarop een unieke code. Door deze code in te vullen op de website maak je kans op een stedentrip t.w.v. €449,- óf krijg je cash back. Aan jou de keuze. Zo wordt woonwinkelen nog leuker!

 De winnaar van deze actie is inmiddels bekend! Corinne Kroonen, van harte gefeliciteerd!

ROCK8005 FB_post_03

Vier de lente op Woonboulevard Dordt!

Op Woonboulevard Dordt vieren we de lente! De hele maand april ontvang je bij elke aankoop een actiekaart met daarop een unieke code. Door deze code in te vullen op de website maak je kans op een rondvaart op de Imbarcazione Barone, voor 4 personen incl. wijnproeverij of een high tea. Zo wordt woonwinkelen nog leuker!

Activiteit op website

Mysterieuze Woonweken op Woonboulevard Dordt!

Woonboulevard Dordt staat in oktober in het teken van de Mysterieuze Woonweken. En dat betekent leuke aanbiedingen en mooie winacties.

Win een mysterybox t.w.v. € 449,-
De hele maand oktober ontvang je bij elke aankoop op Woonboulevard Dordt een actiekaart met daarop een unieke code. Door de code in te vullen op de website maak je kans op een verrassende mysterybox ter waarde van € 449,-!

Like en win items van de woonboulevard!
Ook op onze Facebookpagina geven wij mooie items weg. Wat dacht je van een nieuw badkamermeubel of een airfryer? Houd onze Facebookpagina in de gaten en wie weet ga jij er met een te gekke prijs vandoor.

Afbeelding_activiteiten_website

Maak kans op de leukste uitjes in de regio!

Om het woonwinkelen op Woonboulevard Dordt nóg leuker te maken, maak je de hele maand april bij elke aankoop kans op de leukste uitjes uit de regio!

Daarnaast hebben we de gehele maand april meerdere Like & Win acties op onze Facebookpagina. Zin in een leuke uitje in regio Dordrecht? Hou onze Facebookpagina in de gaten! Actie geldig t/m 30 april 2017.

Wat kan je winnen?

  • Go-Kart-In Dordrecht
  • Introductieles Roundhill indoor ski en snowboard
  • Bowlen bij bowlingcentrum Dordt
  • High-wine bij Brut
  • Een gratis bezoek aan het Dordrechts Museum
  • Gratis naar de film in De Movies Dordrecht
activiteit_spel

Maak kans op een diner voor twee personen!

Hoeveel kerstkoekjes worden er van de schaal gepakt?

Klik hier om naar het kerstspel op onze Facebookpagina te gaan, raad het juiste aantal en maak kans op een diner voor 2 personen t.w.v. € 100,- bij Copenhagen Resto Bar TerrasDe winnaar wordt op 30 december bekendgemaakt via de website en Facebookpagina van Woonboulevard Dordt.

winnaar klushulp

Prijswinnaar Oktober Woonmaand!

GEFELICITEERD! 🎉
De prijswinnaar van de Oktober Woonmaand heeft de cheque ter waarde van 10 uur klushulp in ontvangst genomen. Nogmaals van harte gefeliciteerd en veel plezier van de klussers!

Winnaar Rene Koene

Prijswinnaar Say Cheese!

De hele maand mei werden er actiekaarten uitgedeeld bij elke aankoop op Woonboulevard Dordt, waarmee men kans maakte op een Sony fotocamera.
Deze is gewonnen door René Koene uit Dordrecht. Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs!