Woonboulevard Dordt – Activiteiten

Activiteiten

ROCK8005 FB_post_03

Vier de lente op Woonboulevard Dordt!

Op Woonboulevard Dordt vieren we de lente! De hele maand april ontvang je bij elke aankoop een actiekaart met daarop een unieke code. Door deze code in te vullen op de website maak je kans op een rondvaart op de Imbarcazione Barone, voor 4 personen incl. wijnproeverij of een high tea. Zo wordt woonwinkelen nog leuker!

Activiteit op website

Mysterieuze Woonweken op Woonboulevard Dordt!

Woonboulevard Dordt staat in oktober in het teken van de Mysterieuze Woonweken. En dat betekent leuke aanbiedingen en mooie winacties.

Win een mysterybox t.w.v. € 449,-
De hele maand oktober ontvang je bij elke aankoop op Woonboulevard Dordt een actiekaart met daarop een unieke code. Door de code in te vullen op de website maak je kans op een verrassende mysterybox ter waarde van € 449,-!

Like en win items van de woonboulevard!
Ook op onze Facebookpagina geven wij mooie items weg. Wat dacht je van een nieuw badkamermeubel of een airfryer? Houd onze Facebookpagina in de gaten en wie weet ga jij er met een te gekke prijs vandoor.

Afbeelding_activiteiten_website

Maak kans op de leukste uitjes in de regio!

Om het woonwinkelen op Woonboulevard Dordt nóg leuker te maken, maak je de hele maand april bij elke aankoop kans op de leukste uitjes uit de regio!

Daarnaast hebben we de gehele maand april meerdere Like & Win acties op onze Facebookpagina. Zin in een leuke uitje in regio Dordrecht? Hou onze Facebookpagina in de gaten! Actie geldig t/m 30 april 2017.

Wat kan je winnen?

  • Go-Kart-In Dordrecht
  • Introductieles Roundhill indoor ski en snowboard
  • Bowlen bij bowlingcentrum Dordt
  • High-wine bij Brut
  • Een gratis bezoek aan het Dordrechts Museum
  • Gratis naar de film in De Movies Dordrecht
activiteit_spel

Maak kans op een diner voor twee personen!

Hoeveel kerstkoekjes worden er van de schaal gepakt?

Klik hier om naar het kerstspel op onze Facebookpagina te gaan, raad het juiste aantal en maak kans op een diner voor 2 personen t.w.v. € 100,- bij Copenhagen Resto Bar TerrasDe winnaar wordt op 30 december bekendgemaakt via de website en Facebookpagina van Woonboulevard Dordt.

winnaar klushulp

Prijswinnaar Oktober Woonmaand!

GEFELICITEERD! 🎉
De prijswinnaar van de Oktober Woonmaand heeft de cheque ter waarde van 10 uur klushulp in ontvangst genomen. Nogmaals van harte gefeliciteerd en veel plezier van de klussers!

Winnaar Rene Koene

Prijswinnaar Say Cheese!

De hele maand mei werden er actiekaarten uitgedeeld bij elke aankoop op Woonboulevard Dordt, waarmee men kans maakte op een Sony fotocamera.
Deze is gewonnen door René Koene uit Dordrecht. Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs!