Woonboulevard Dordt – Update omtrent het coronavirus
SOCIAL. WB Dordt

Update omtrent het coronavirus

Het blijven uitdagende tijden, voor iedereen. We begrijpen uiteraard jouw zorgen met betrekking tot COVID-19. De veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers in de winkels staan zoals altijd voorop bij Woonboulevard Dordt.

Uiteraard volgen we de adviezen van het RIVM en willen we benadrukken dat een goede hygiëne belangrijk is om de verspreiding van dit virus te beperken. Het dragen van een mondkapje is verplicht in publieke binnenruimtes, ontsmet je handen bij binnenkomst en houd 1,5 meter afstand van elkaar.

Vanuit de Nederlandse overheid zijn de maatregelen opnieuw verder aangescherpt. Dat betekent o.a. voor de woonboulevard dat Saint Tropez in ieder geval tot en met 11 november haar deuren moet sluiten. Het is wél mogelijk om online eten te bestellen, of af te halen. #Steundehoreca.

Verder zijn de winkels op Woonboulevard Dordt open, mét aangepaste tijden en een deurbeleid. Neem voor alle actuele openingstijden contact op met de betreffende winkel, of bezoek hun website. Voor een compleet overzicht van de winkels klik hier, op de winkelpagina’s zijn contactgegevens per winkel te vinden.

Blijf ons volgen via de website of onze social media kanalen voor eventuele updates!